Micsoda vasárnap az íreknek

Két Group 2-es futamot nyertek Make Believe ivadékok Milánóban.

mb.PNG

A Premio Dormelloban (1600 m, kétéves kancák) győzött Klaynn (Make Believe & Dweezil) Edmondo Botti és Cristiana Brivio idomítottja. Itt - a szintén az ő idomítottjuk - Nigrum Regina (Far Above) mögött egy másik Make Belive ivadék, Fast Spirit a harmadik.

A kétéves mének Gran Criteriumában (szintén mérföldre) Lazio (Make Believe & La Caldera) győzött jó ismerősünkkel, Bauyrzhan Murzabayevvel, Waldemar Hickst istállójából. A mester egyébként címvédőként érkezett: 2023-ban Wintertraum-mal győzött ebben a futamban.

A Makfi-Rosie's Posy származású korábbi Poulains és Foret nyerő, ma az írországi Ballylinch Studban potom 10 ezer euróért várja a kancákat. A vasárnapi eredmények alapján ez az összeg bagónak tűnhet, de már házon belül is háttérbe szorul a szupersztár fedezőmén, Lope De Vega mögött, pedig kiváló utódai közül elég csak a világutazó Mishriffet említeni.

kép: ballylinchstud.ie

A bejegyzés trackback címe:

https://derby.blog.hu/api/trackback/id/tr2918713094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása