Start

Kilenc futammal startol el a  2023. évi galoppszezon.

dsc_6251.jpg

Megkezdik versenyszezonjukat az angol telivérek is. Sajnos a két, hagyományos főfutamra, azaz a Megnyitó versenyre és a Pestmegyei hendikepre összesen csak 12 aspiránst adtak indulónak a mesterek. Akik között köszönthetjük korábbi főszereplőnket, Szabó Nikolettet is, akiben immár nem csak  lovardatulajdonost, lovasoktatót, díjugrató versenyzőt, zsokét és Nemzeti Vágta-bajnokot, hanem frissen kinevezett idomárt is köszönthetünk. Új szerepekörében a debütálására az V. futamban kerül sor, amikor Kacharot szerezhet neki kettős minőségben örömet, hiszen a Panis ivadéknak egyúttal a tulajdonosa is ő.

A frissen trénerlicenszet szerzettek között találjuk Vámos Mercédesz nevét is, akit szintén a Nemzeti Vágtáról ismerhetnek leginkább, no meg arról, hogy ő a 99. Magyar Derby nyerőjének, Shy Boy-nak a résztulajdonosa. 

A programot itt találják. Várunk mindenkit szeretettel 14 órától. Kedden pedig friss képgalériával jelentkezünk, itt a befutón.

Kép: ZL Photos

A bejegyzés trackback címe:

https://derby.blog.hu/api/trackback/id/tr6018502678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása