Oda a kupaálmok

Esti Fény nem fut a Caulfield Cup-ban!

ef_rv01.jpg

Magyar idő szerint ma hajnalban ismertették a világ egyik legnagyobb klasszikus derbytávú versenyének állva maradóit. Éppen egy héttel ezelőtt írtuk meg, hogy a korábbi Magyar Derby-nyerője 50 kilóval indulhatna esetleges futása esetén. Akkor még 86 nevet láthattunk a listán, amely ma hajnalra 57-re fogyatkozott. Sajnos Esti Fény neve immár nem látható azon.

Úgy véljük ez a realitás, hiszen a Mornington Cup-ban elért áprilisi remek eredményének a közelébe nem tudott kerülni azóta a dióspusztai tenyésztés. Olyannyira outsiderként számoltak vele a fogadóirodák, hogy a héten az oddsa már 100 fölé került.  Többször is olvastuk az ausztrál sajtóban, hogy futni fog (legutóbb Randwickben), de előttünk nem ismert okok miatt ezek mind meghiúsultak. Hivatalos versenyben május 18-án láthattuk utoljára, azóta csak 2 „Trial futamban” mérték fel állapotát.

A teljes lista itt látható:

Nyitókép: Racing Victoria X

tamogatoi_banner.png

A bejegyzés trackback címe:

https://derby.blog.hu/api/trackback/id/tr8818501670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása