Kedvező előjelek

Az Arc elővételes jegyeladásai a 2022-es szintre emelkedtek.

parislongchamp-arc-triomphe-2024.jpg

A tavalyi 26 000 fős látogatószám a szokásosnál sokkal alacsonyabb volt, ami részben a Franciaországban megrendezésre kerülő rögbi-világbajnokság vonzerejének volt tulajdonítható.

Delphine Violette, a France Galop kereskedelmi és marketingigazgatója elmondta: „Tavaly a rögbi-világbajnokságnak valódi hatása volt, mivel sok brit és ír szurkolónak választania kellett csapataik követése és az Arc látogatása között. Még azoknak a versenylátogatóknak is, akiket nem csábított a rögbi, megnövekedett utazási és szállodai költségekkel kellett szembenézniük, mivel a világbajnokságnak Párizs és Franciaország más részei is otthont adtak, ezért örülünk, hogy a brit és ír jegyeladások ritmusa ismét a 2022-es évivel megegyező, míg ugyanez igaz a francia szurkolóknak történő eladásokra is. Idén egy sor partnerséget kezdeményeztünk Goodwooddal, a Jockey Clubbal, a Horse Racing Irelanddel és a British Champions Series-szel, amelyek mindegyike egymás eseményeinek kölcsönös népszerűsítésére irányul. A versenypályákon nyereményjátékok és promóciós ajánlatok voltak, amelyek célja a jegyértékesítésünk hangsúlyozása volt.”

Idén a szervezők kipróbálják a „Tribune Triomphe”-ot, amely a cél után elhelyezkedő további ülőhelyek egy részét jelenti, és a kétnapos bérlet ára ide 120 euró lesz.

„Longchamp átépítése miatt kevesebb az ülőhely, ezért idén először kísérletezünk egy kiváló minőségű ideiglenes épülettel, amely közel 500 extra helyet biztosít. Az Arc-nappal, mint élménnyel való általános elégedettség nagyon magas, körülbelül 90 százalékos, de a visszajelzésekben időről időre felmerül az a vágy, hogy több foglalható ülőhely legyen, különösen az a versenyzéssel foglalkozó szakemberek körében.” - zárta sorait Violette.

A Európa legnagyobb őszi versenyének (október 5-6) esélyeseit itt boncolgattuk.

Kép: France Galop

tamogatoi_banner.png

A bejegyzés trackback címe:

https://derby.blog.hu/api/trackback/id/tr118501660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása