Kah hatalmas győzelme

Az egyik ausztrál szaklap legalábbis így vélekedik a tárgyalóasztalnál elért sikeréről.

kah_1.jpg

A sportág legeredményesebb női zsokéját három hétre tiltották el, mert nem tett meg minden ésszerű és megengedett intézkedést annak érdekében, hogy a lehető legjobb pozíciót érje el Let'sfacethemusic nyergében, az augusztus 31-i Caulfield-i, Group 3 McNeil Stakes-ben.

Ahogy mi is megírtuk korábban büntetése szeptember 28-tól október 20-ig élt volna, de Jamie élt azzal a lehetőséggel, ami minden zsokénak megadatik, nevezetesen, hogy kérje eltiltása dátumának módosítását.

„Tájékoztatjuk, hogy a Törvényszék helyt adott Kah kisasszony kérelmének, hogy módosítsa háromhetes felfüggesztésének kezdő időpontját” - áll a VRT (Victorian Racing Tribunal) közleményében.

„A felfüggesztés 2024. szeptember 27-én, pénteken éjfélkor kezdődik, és 2024. október 18-án, pénteken éjfélkor ér véget, így 2024. október 19-én, szombattól újra versenyezhet.”

kah_2.jpg

Mindez azért óriási győzelem Kah számára, mert így lovagolhat Ausztrália leggazdagabb versenynapján, október 19-én, amikor többek között a galoppsport legmagasabb pénzdíjjal dotált gyepre kiírt futamát, az Everestet is rendezik.

Kép: @Racing X, @RSN927 X

tamogatoi_banner.png

A bejegyzés trackback címe:

https://derby.blog.hu/api/trackback/id/tr118501662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása