163

Kik lehetnek az idei esztendő főszereplői a szomszédban?

dsc_6143.JPG

Nagy örömmel és büszkeséggel közlik szlovák barátaink, hogy az öt klasszikus futamukra  (Veľká Jarná cena, Jarná ceny kobýl, Slovenské derby, Slovenské Oaks a Slovenský St. Leger) hat országból 163 nevezés érkezett, amely már közelít a Covid-éra előtti időszakhoz, azaz 2019-hez, amikor 169 lovat írattak be előzetesen.

Az országbontás számunkra nem túl hízelgő, hiszen 85 cseh, 70 szlovák, 4 osztrák, 2 német és 1 szerb ló mellett mindössze a Kolozsi Ranch nevezett aspiránst hazánkból, mégpedig Jozef Rosival idomítottját, a gróf Károlyi Gyula emlékverseny nyerő (és a képen látható) Aleidist.

Őt május 7-én láthatjuk Pozsonyban, az 1700 méteres 31. Jarná cena kobýl futamában, azaz a mi Hazafi Díjunknak megfelelő versenyben. Hajrá!

Kép: Treattelling/Juhász Zsóka

A bejegyzés trackback címe:

https://derby.blog.hu/api/trackback/id/tr4818502698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása